Opel Ampera-e

Van €44.795 voor € 35.995

Een Opel Ampera-e rijden met maar 4% bijtelling? Bij Van Mill hebben wij nog diverse uitvoeringen beschikbaar, zowel Business als Business Executive. In meerdere kleuren leverbaar. 


Baanbrekend bereik

Het idee dat een elektrische auto alleen voor korte ritjes is, is definitief achterhaald. Met de Opel Ampera-e rijdt u:

  • Ruim 423 kilometer op een volle batterij (WLTP)
  • Van 0 tot 100 km/u in slechts 7,3 seconden
  • Zeer stil en comfortabel
  • Geschikt voor wisselstroomladers en gelijkstroomsnelladers
  • Batterij aangedreven systeem met motorvermogen van 150 kW (204 pk)
  • Soepele automatische versnellingsbak
 4% bijtelling
vinkje Netto bijtelling vanaf €45,38
vinkje Direct uit voorraad leverbaar

 

Meer informatie


Intelligente laadtechniek 
Bovendien beschikt de Ampera-e dankzij intelligente laadtechniek over een korte laadtijd, waardoor de auto geschikt is voor zowel korte als lange afstanden. Met een uitgebreid netwerk van openbare oplaadpunten in heel Europa kunt u eenvoudig tussentijds opladen. Zoek een laadstation via de myOpel app en controleer of het laadpunt beschikbaar is. Direct betalen kan via uw mobiele telefoon of uw persoonlijke laadpas. Om thuis gemakkelijk en veilig op te laden, kunt u een thuislaadpunt laten installeren, bijvoorbeeld in uw garage. U heeft hierbij de keuze uit verschillende typen laadpunten, aan de muur of in de vorm van uw eigen laadpaal, met een vermogen dat varieert van 3,7 kWh tot 7,4 kWh. Van Mill brengt u graag in contact met één van onze servicepartners.

De toekomst begint nu
Doordachte innovaties veranderen het autorijden voorgoed. Geraffineerde radar- en camerasystemen, zoals het automatische noodremsysteem en de rijstrook-assistent helpen u om zo veilig mogelijk te rijden en de kans op aanrijdingen te verminderen. Het automatische noodremsysteem signaleert bovendien fietsers en voetgangers die u misschien anders niet opgemerkt had en brengt de auto automatisch tot stilstand als dat nodig is. Bij het parkeren biedt de achteruitrijcamera uitstekend zicht op obstakels rondom de Ampera-e.

Vraag gratis meer informatie aan!