Opel Private Lease

Van Mill is regelmatig in de gelegenheid om zeer hoge kortingen te geven op private lease tarieven van diverse Opel modellen.


De vanaf prijzen zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 km per jaar. De bedragen die wij communiceren zijn altijd maandtarieven. Bent u geïnteresseerd in andere looptijden en een hogere kilometrage per jaar? Laat uw gegevens achter en vraag naar de voorwaarden. Ons aanbod is groot en we denken altijd met u mee. 

Maak uw keuze

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor:

  • wegenbelasting
  • all-riskverzekering
  • afschrijving
  • reparatie en onderhoud 
  • bandenservice
  • internationale pechhulp


U hoeft alleen zelf nog maar te tanken!

Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor Opel. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

 

Hoe werkt private lease?

Bekijk hieronder deze handige, korte video waarin op een heldere wijze wordt uitgelegd hoe private lease werkt. In één minuut krijgt u kort samengevat wat wij bij private lease voor u regelen en wat u voor een vast maandbedrag kunt verwachten. 

 

 

Private Lease Keurmerk       

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

 

Private Lease contactformulier